KNOVKNOV.html
Laatste NieuwsLaatste_Nieuws/Laatste_Nieuws.html
LinksLinks.html
KinderwensKinderwens.html
ZwangerschapZwangerschap.html
BevallingBevalling.html
KraambedKraambed.html
BereikbaarheidBereikbaarheid.html
BorstvoedingBorstvoeding.html
Het team MamiHet_Team_Mami.html
Wat doen we?Wat_doen_we.html
StagiairesStagiaires.html
DienstroosterDienstrooster.html
KwaliteitKwaliteit.html
StatistiekenStatistieken.html
EnquêteEnquete.html
KlachtenKlachten.html
BetalingsvoorwaardenBetalingsvoorwaarden.html
WelkomWelkom.html
De Praktijk

De Praktijk

Mami is een verloskundigenpraktijk met vijf enthousiaste verloskundigen en twee vriendelijke assistentes. Wij zijn er voor jouw professionele, eerstelijns verloskundige zorg. Als verloskundigen zijn wij specialist in het begeleiden en controleren van de ‘normale’ zwangerschap, bevalling en kraambed.


Wij streven er naar dat elke verloskundige elke zwangere ziet op het spreekuur. Dat heeft als voordeel dat jij een bekend gezicht hebt bij jouw bevalling. Maar dat wij, als verloskundigen, ook jou kennen!

Mocht het zo zijn tijdens de zwangerschap dat je een verloskundige nog niet ontmoet hebt, geef dit dan gerust aan, dan proberen wij hier rekening mee te houden.

Groeikalender

WHO/Unicef BFHI gecertificeerde

Stichting Zorg

voor Borstvoeding

© 2010 Verloskundigenpraktijk Mami Informatiebronnen: worden bij de verschillende pagina’s benoemd. Foto’s: met dank aan o.a. Matthijs Voskuil. Deze website geeft de stand van zaken weer op basis van beschikbare kennis. Hoewel alle zorg in acht is genomen bij het samenstellen van deze website, kunnen de opstellers niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten of onjuistheden.